Zéró-tolerancia az ittas vezetőkkel és gyorshajtókkal szemben!Zero-tolerancia
Szabálysértések
Bírságok
Toleranciaküszöbök
Csúcstartók
Változások 2009
Mobiltelefon, biztonsági öv, gyerekülés, bukósisak
VendégkönyvCSÚCSTARTÓK

A hazai közúti sebességrekordot egy motorkerékpáros tartja, aki videokamerával rögzítette, amint háromszázzal suhant valahol a Csepel-szigeten, Szigetszentmiklós környékén. Az eseményről fotók is készültek, amelyek a videóval együtt felkerültek az internetre. Annak ellenére, hogy a vakmerő motoros végsebessége a felvételek tanúsága szerint 315 km/óra volt, nem kerülhetett be a csúcstartók táborába, mivel rendőrségi traffipax nm rögzítette a mutatványt.

Sztrádacsúcs:
Inkább alacsonyan repült, mint közlekedett az az autós, akit az eddigi rekordsebességgel kaptak el a rendőrök. Az M3-as autópályán 282 km/óra sebességgel száguldozott Ferrarijával.

Lakott terület:
Kecskeméten 50 helyett, 134 km/órás tempóval sietett egy hölgy. A szabályok egyértelműek, így a rendőrök nem is mérlegeltek. 300.000 Ft-os bírságot kellett fizetnie.

Jogsi nélkül:
Nem csak hazai, hanem világrekord is lehet, amit egy békési férfi állíthat fel. A jogsi nélküli vezetés csúcstartójára már a bíróság is megorrolt. 30 napos elzárásra ítélték, mert súlyos visszaesőnek számít. Már-már betegesen viselkedik, mert az elmúlt két év alatt 20 alkalommal érték tetten, hogy jogosítvány nélkül vezetett. Az illetőnek soha nem volt engedélye, hiszen csak segédmotoros kerékpárból vizsgázott!!

 

zero-tolerancia
 


www.zero-tolerancia.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!